Iluminare Inteligenta &

Realizata Simplu

Creati mai multa iluminare, creati scene de iluminat, dimming si multe altele
Prin atingerea unui singur buton creati-va atmosfera perfecta pentru dispozitia Dvs.

Cititi Cumaparati !
scene de iluminat loxone prin magic home iluminare casa cu leduri loxone, magic home iluminare camere cu leduri loxone, magic home

Scene de iluminat

Cu doar un click

Schimbati culorile din aplicatia loxone oferita de Magic Home
Setati-va scenariile preferate dupa bunul plac

Detalii Cumparati !
iluminare cu leduri, culoare leduri rgbw loxone, magic home

Creati atmosfera instanta

Relaxati-va prin culori

Selectati-va culorile potrivite dispozitiei actuale din multitudinea
de nuante disponibile fara sa fie nevoie de telecomenzi

Cititi Cumparati !

Caracteristici de iluminare excelente

Creati multa lumina cu LED-uri colorate, creati scene de iluminat preferentiale, reglajul intensitatii și multe altele. La atingerea unui buton, puteti crea atmosfera ideala prin activarea anumitor lumini și reglajul de putere al acestora la nivelul perfect pentru Dvs. Puteti alege chiar si culori diferite pentru ocazii diferite din viata Dvs.

Compatibil cu o mare varietate de becuri

Sistemele noastre pot sa controleze o varietate mare de corpuri de iluminat , se adapteaza perfect oricarui tip de aplicatie de iluminat

bec

Incandescente

 

led

Cu LED

 

fluorescent

Fluorescente

 

led_diode

Benzi cu LED

 

iluminare inteligenta loxone prin magic homeINTEGRARE SUPERBA

iluminare_cu_loxone_prin_magic_home

Iluminare pentru fiecare ocazie

Film, romantism sau petrecere veti avea o scena pentru fiecare ocazie. Scenele de iluminat se realizeaza simplu cu aplicatia Loxoneoprit_pornit_cu_loxone_magic_home

E mai mult decat "oprit" / "pornit"

Creati o atmosfera relaxanta, selectati o scena pentru urmarirea unui film si reduceti consumul prin reducerea intensitatii. Se paot seta stari intermediare de lumina.home cinema cu loxone de la magic home

Integrare cu Home Cinema

Exista multe beneficii prin reducerea ilumatului. Daca sunteti un impatimat al filmelor, dintr-o singura apasare de buton reduceti iluminatul, lasati jaluzelele si porniti televizorul prin comanda "movie mode" din aplicatia Loxone de la MAgic Home

Butoane cu atingere

Butonul Loxone Air Touch oferit de Magic Home este un intrerupator prin atingere cu senzor capacitiv in cinci puncte si permite controlul luminilor, jaluzelelor si al muzicii din acelasi intrerupator. Puteti sa umblati prin meniurile scenelor de iluminat, reduceti iluminatul, sau stingeti tot printr-o dubla apasare. intrerupator cu atingere loxone de la magic home

optiuni de control

Indiferent ca luminile sunt comandate prin aplicatie, automat sau prin intrerupatoare clasice, luminile dvs. sunt gestionate intr-o varietate mult mai mare.

aplicatia loxone

Iluminat Pentru Orice Ocazie

Doriti sa impresionati, nicio problema. LED-urile RGBW montate in scafe pot schimba aspectul unei camere doar prin atingerea aplicatiei sau apasarea unui buton.Detalii

Iluminat in magazine

Reduceti costurile inutile de energie si fascinati-va vizitatorii cu scene de iluminat cu adevarat unice. Fiti diferiti fata de concurenta.

iluminare inteligenta in magazin cu loxone prin magic home

Casa ta prinde viataNu stati in intuneric

Odata ce se intuneca, luminile in intreaga casa se aprind automat atunci cand intrati in camera, astfel incat nu este nevoie sa cautati in jur pentru un interupator de lumina. Cu toate acestea, ramaneti intr-un control total si puteti contramanda manual luminile in orice moment, prin intermediul interupatorul de perete sau prin intermediul aplicației.

temporizarea perfecta al iluminatului in casa inteligenta loxone cu magic home

Nivel iluminare automat


O alta zi se apropie de sfarsit, iar soarele obosit incepe sa se scufunde in spatele norilor. In interiorul casei, luminile incep sa se estompeze dupa cum se intuneca. Dupa ce ora de culcare trecut, luminile se va opri automat. Daca cineva ar trebui sa se ridice pentru a mrge la baie intre ora 23 si 6 dimineața, luminile vor fi activate la un nivel de luminozitate de 50%, pentru a preveni efectul de orbire, sentiment oribil care deranjeaza somnul.


Este poate cea mai importanta intrebare din lume, si pe bună dreptate! Culorile pot schimba instantaneu aspectul casei tale, si suntem de parere ca ar trebui sa fiti capabil de a schimba instantaneu culorile ori de cate ori doriti, motiv pentru care puteți adauga, sterge si modifica scenele de iluminat din interfata aplicatiei sau prin web. Fara taxe costisitoare. Alegeti culoarea dumneavoastra preferata. Salvați. Efectuat.


controlul luminii de pe dispozitiv mobil

Control complet, flexibil


Controlati iluminatul in orice moment si de oriunde, prin aplicatie. Daca nu aveti dispozitivul mobil aproape, puteti folosi intotdeauna un interupator clasic. Nu există panouri tactile complicate, fără magie high-tech. Doar controlul iluminatului facut simplu si inteligent.Simplu

Eficient

Economic

Automatizat

Intrerupatoare Basalte
Sentido
Intrerupatoare cu atingere


Mona
Intrerupatoare cu atingere

AplicatiiAcesta nu este un exercitiu! Fie ca este vorba de incendiu, furt sau o conductă de apă sparta, exista momente cand e nevoie pentru o reactie rapida. Dar daca sunteti surd sau tare de auz? Cuplati alarma optica - luminile clipesc inauntru si in afara continuu in intreaga casa pentru a alerta locuitorii asupra pericolului. Daca instalati LED-uri RGBW, le puteti seta chiar sa clipeasca pe diferite culori: rosu pentru foc, galben pentru un intrus sau albastru pentru o scurgere de apa.


E cineva inauntru?


Una dintre cele mai mari lucruri al aplicatiei de casa inteligenta bazata pe tehnologia Loxone este simularea prezentei. Miniserverul tine evidenta care bec se aprinde si cand, pe parcursul unei săptămâni, iar apoi reda acest scenariu cand sunteti plecat, astfel pare intotdeauna ca și cum cineva e acasă.

Siguranta copiilor

Exasperat de rutina de zi cu zi cu patrularea casei si stingerea becurilor dupa cei mici? Cu casa inteligenta Loxone, va puteți relaxa - opriti toate luminile in intreaga casa cu un triplu clic pe un intrerupator. Doriti sa stingeti luminile doar intr-o camera? Doar luati telefonul si deschideti aplicația.


Cei mici se pare ca au adormit ... Pfuu! Este timpul pentru a pune picioarele sus, sa comandati o pizza si sa va linistiti pentru a prinde din urma ceva la TV. Cu casa inteligenta Loxone , puteti seta soneria in modul silentios, asa ca atunci cand vine pizza, copiii tai nu vor fi treziti de sunetul soneriei. In schimb, luminile in camera de zi se vor aprinde pentru a va anunta ca cineva e la ușă.

Casa inteligenta Magic Home


 


Ce oferimVa realizam proiectele la cheie, va ajutam sa selectati functiile sistemului


In faza de proiectare luam in calcul specificul si destinatia imobilului. Incercam sa implementam in designul tehnic echipamentele deja existente si pe cat posibil incercam sa le pastram.

In proiectele noastre incercam sa realizam pe cat posibil toata lucrarea de la inceput la sfarsit


Lucram in permanenta impreuna cu alti subcontractori din imobilul dvs. In anumite conditii putem si subcontracta anumite faze de lucrari din sistemul Magic Home

Cum functioneaza suportul tehnic ?

In primul an de instalare toate update-urile de software se ofera gratuit. In baza unui abonament anual va putem oferi un suport on-line in baza caruia va putem oferi programarea unuor functii de la distanta, precum si suport telefonic fara limitarea numarului de apeluri.


Suport tehnic on-line si telefonic fara limita de apeluri.

Mini galerieCasa Inteligenta?Automatizare
O cladire inteligenta preia contolul echipamentelor conectate si in functie de scenariul programat va transmite comenzile adecvate. In acest mod nu raman sarcini utitate sau neefectuate.
Confort
Intr-o casa inteligenta exista un confort permanent. Iluminatul, accesul sau muzica este intotdeauna transformabila in functie de dispunere.
Valoarea unei Case Inteligente
Casa are o valoare la fel ca si o masina de lux. Daca la o masina de lux conteaza accesoriile, scaunul incalzit, pilotul automat, camera de vedere, etc, la fel este si pentru un imobil, cu cat e mai dotat cu ata e mai valoros.
Familie

Pentru familia Dvs.

Securitate

Securitatea locuintei Dvs.

Copyright © 2015 l yourdomain.com. All rights reserved.